Pelletsproffsen.se 

 

Som ledande innovatörer vad gäller tändelement till pelletsbrännare har vi nu tagit fram ett helt nytt Tändelement, som vi vet kommer att glädja många som idag eldar med  pellets.

Detta nya tändelement har vi döpt till "Turbotändaren". Garanti lämnas på hela 24 månader, men enligt våra tester ska det hålla mellan 3-5 år. Från det att din pellets brännare, eller pellets kamin, aktiverar detta tändelement så uppnår denna Turbotändare +1100gr inom 20 sekunder. Detta ger en mycket snabbare antändning av startdosen och tiden mellan start och full drift av brännaren minskar radikalt. Även elförbrukningen är mindre med detta tändelement då det endast är på 250W samt är aktiverat mindre tid än det gamla "krok" tändelementet. O.B.S inga uppdateringar av programvaror eller ändringar av några inställningar behöver göras efter montering av vårat Turbo Tändelement.

 

Förbättringar jämfört med de vanliga "krok" tändelementen:

 

- Snabbare antändning och uppstart av brännaren

- +1100gr på mindre än 20 sekunder!

- Endast 250 Watt

- Längre hållbarhet

- Kan inte överhettas även om fläkten går sönder

- Enkel att byta själv. Inga extra skruvar osv

- Passar direkt i din brännare om du idag har "krok" modellen (Gäller inte alla modeller)

- Drar mindre ström

- 2 Års garanti. (Beräknad livslängd är 3-5 år)

- Inga uppdateringar av programvaror eller ändringar av dina inställningar behöver göras efter montering

 

Just nu Kampanjpris

 = 795:- inkl moms, frakt och adapter till din brännare.

 

O.B.S Vi har idag bara hunnit ta fram en adapter som passar dej som har ett tändrör idag som har en innediameter på 25mm, som tex BAXI:s Eurofire modeller ochTb Mini med varmluftständning mfl. Dessa blir leveransklara i början av November 2013. Nästa modell som dessa Turbotändelement kommer att passa till är Pellx och PX21. Resterande modeller av brännare kommer i sinom tid och beroende på efterfrågan, så maila in vilken brännar modell du har så tar vi fram en adapter till din brännare också...